Treceți la conținutul principal

Prezentat

Sărbători de iarnă 2022

 

Bucurie cu clipuri video

              

     Tehnologia a evoluat si continua acest proces cu efecte directe in domeniul promovarii online. Popularitatea continutului video genereaza oportunitati pentru afacerea ta si iti asigura o calitate superioara pentru informatie atunci cand vizualizezi un spot publicitar. Clipurile video au devenit o unealta puternica de marketing si sunt o modalitate ideala de prezentare a unei afaceri. Bineinteles ca este necesar un subiect care să genereze interes pentru public, un subiect despre care publicul tău vrea să afle mai multe. Clipurile video pot fi educative, informative, de promovare sau chiar distractive si trebuie să reflecte valorile companiei tale. Ai niste obiective de urmarit si vrei sa le atingi utilizand materiale video? Acest lucru il simti si atunci cand vizualizezi clipuri de promovare ale altei afaceri si intelegi lucruri noi despre aceasta.
    Sa presupunem ca vinzi on line accesorii pentru baie. Moda actuala este ca acestea sa se monteze fara strapungerea placarilor pentru fixare. Metodele de prindere din aceasta gama sunt diferite si poti convinge potentialii clienti utilizand un clip video privind montajul. Vei avea grija ca in coloana sonora a clipului sa fie prezentata si oferta de accesorii pentru perioada de sarbatori. Efectul: utilizatorul va intelege imediat principiul de montaj si va afla de oferta deci sansele de a deveni client sunt sporite. Pentru utilizator nici o descriere scrisa a principiului de montaj nu va fi la fel de facila ca cea prezentata video.
    Clipurile video au mare succes in atingerea scopului daca sunt postate pe site-ul afacerii. Sunt multe posibilitati tehnice de a rezolva acest lucru chiar si fara a consuma din spatiul de gazduire. Si dezvoltarea retelelor sociale a adus o sumedenie de facilitati de postare a clipurilor video si de distribuire a acestora.
     
      Impreuna putem promova imaginea ... in miscare, a afacerii tale!





Postări populare